Praviled powered by UrmetKit Banda Led , lumina neutra 4000K , pentru iluminare ambientala TV

Mai multe poze

Cod: LTV40
Kit Banda Led , lumina neutra 4000K , pentru iluminare ambientala TV
34,32 RON ( Taxa Verde : 0,60 RON )
TVA excl

Disponibilitate: In stoc


EAN:3800232782685
Banda LED protejează ochii la vizionarea TV în camere întunecate. Oferă aspect decorativ aparatului TV, oferind o lumină plăcută în camera de zi, sau în dormitor. Culorile, intensitatea, sau modul iluminării poate fi selectat cu ajutorul unităţii de comandă încorporate.
Protejat împotriva prafului şi a umidităţii din aer.
Îmbunătăţeşte contrastul imaginii, diminuând efortul ocular pt. vizionare.
Poate fi alimentat de la portul USB al televizorului, laptopului, sau de la un Power Bank – ca atare nu necesită alimentarea separată de la reţea.
Se recomandă amplasarea la 5 cm distanţă de la marginea televizorului. Fixarea este de asemenea foarte simplă prin banda autoadezivă de pe verso bandă LED.

Kit-ul contine : cablu cu alimentare USB cu intrerupator ON/OFF si 2 benzi LED cu lungime 0.5m.

Specificatii tehnice – Banda LED

Putere : 4.8W/m
Temperatura Culoare: 4000K
Flux luminos : 200Lm/m
Tip LED : SMD5050
Tensiune: 5V DC
Durata viata: 25 000h
Unghi de iluminare (grade): 120°
Timp reactie: <0.2 sec.
Dimensiuni: L 2X0.5 m
Clasa Energetica : A
IP20


Specificatii tehnice cablu cu alimentare USB:

Lungime cablu : 2 m

Garantie : 2 ani


Mai multe informatii

Mai multe informatii

Garantie: 2 Ani

Descriere

Detalii

Banda LED protejează ochii la vizionarea TV în camere întunecate. Oferă aspect decorativ aparatului TV, oferind o lumină plăcută în camera de zi, sau în dormitor. Culorile, intensitatea, sau modul iluminării poate fi selectat cu ajutorul unităţii de comandă încorporate. Protejat împotriva prafului şi a umidităţii din aer. Îmbunătăţeşte contrastul imaginii, diminuând efortul ocular pt. vizionare. Poate fi alimentat de la portul USB al televizorului, laptopului, sau de la un Power Bank – ca atare nu necesită alimentarea separată de la reţea. Se recomandă amplasarea la 5 cm distanţă de la marginea televizorului. Fixarea este de asemenea foarte simplă prin banda autoadezivă de pe verso bandă LED. Kit-ul contine : cablu cu alimentare USB cu intrerupator ON/OFF si 2 benzi LED cu lungime 0.5m. Specificatii tehnice – Banda LED Putere : 4.8W/m Temperatura Culoare: 4000K Flux luminos : 200Lm/m Tip LED : SMD5050 Tensiune: 5V DC Tip: Dimabil Durata viata: 25 000h Unghi de iluminare (grade): 120° Timp reactie: <0.2 sec. Dimensiuni: L 2X0.5 m Clasa Energetica : A IP20 Specificatii tehnice cablu cu alimentare USB: Lungime cablu : 2 m Garantie : 2 ani
Recenzii

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

← Inapoi